RAZNA GRAVIRANJA

vrste graviranja
logotipi
grbovi
monogrami
tablice za vrata
pečati za vosak
iPod

TEHNIČKI NATPISI

elektro natpisi
oznake dalekovoda
sinoptik šeme
prednje ploče
tehnički natpisi
ecovanje
metalografija - ravna štampa
VIZUELNA KOMUNIKACIJA

firma
kućni broj
radno vreme
informativna tabla
putokazi
oznake sprata
oznake prostorija
brojevi prostorija
piktogrami
protivpožarne oznake
stoni-pultovski natpisi
privesci za ključeve
hotelski privesci za ključeve
inventarske tablice
šnale za rever

REKLAMNI MATERIJAL
vizitkarteri
satovi
privesci
upaljači
medalje
pehari
šnale za kravatu
držač za papirni novac
RAZNA ISECANJA
isecanja simbola i slova
sečenje klirita
modeli za livenje
prosecanje mesinga
šabloni za farbanje
sečenje samolepljive folije
PROSPEKTI
elektro prospekt - str. 1
elektro prospekt - str. 2
vizuelna komunikacija - str. 1
vizuelna komunikacija - str. 2
OSTALO

Graver - zanat

Dizajn - nasušnii

Graverska berza
Engraving PORTAL

PRIVESCI ZA KLJUČEVE - Graviranje

 

KLASIČNI privezci za ključeve - infoFORM


 

Imamo više klasičnih tipskih modela priveyaka za ključeve. Ovde su prikazani najčešće korišćeni, oni koje su kupci najčeće tražili. tipske priveske imamo urađene kao prazne na lageru, spremne za graviranje po zahtevu, tako da smo u mogućnosti da iste uradimo brzo i jeftinije.

 

1. Pravougaoni privezak za ključeve od mlečno belog klirita debljine 3mm, dimenzije 30x50mm, sa obeđenim ivicama, izbušenom rupom, niklovanom alkom i dvostrukom feder alkom. Standardno ih radimo sa izgraviranim brojem.

 

2. Hermes beli privezak za ključeve od mlečno belog klirita debljine 3mm, dimenzije 36x57mm, prosečen CNC mašinom, sa obeđenim ivicama, izbušenom rupom, niklovanom alkom i dvostrukom feder alkom. Standardno ih radimo sa izgraviranim brojem.

 

3. Hermes zlatni privezak za ključeve od dvoslojnog Gravoplast materijala debljine 3mm, dimenzije 36x57mm, prosečen CNC mašinom, sa obeđenim ivicama, izbušenom rupom, niklovanom alkom i dvostrukom feder alkom. Standardno ih radimo sa izgraviranim brojem.

 

Ovi naši tipski privesci za ključeve koriste se za najčešće za ključeve prostorija ali se koriste i za ormane, stolove, garderobe i drugo. Privesci za prostorije najčešće radimo u dva primerka.

 

4. Hotelski profesionalni privezak SPAS-92A, Antivandal.
HOTELSKI privezak za ključeve - "SPAS-92A" (Antivandal) (.pdf)


 

Ovaj privezak za ključeve prosečen je od mlečno belog klirita debljine 8 mm.

Izuzetno je robustan i praktično neuništiv. Privezak je dopadljiv, proverene je veličine, lepo leži u ruci, ima niklovanu S alku koja se ne može skinuti rukom i dvostruku feder alku pa se sa njim lako otključavaju i zatvaraju vrata.

* Prazne-blanko priveske imamo stalno na lageru, tako da ih možemu brzo isporučiti sa izgraviranim brojevima po Vašem zahtevu, ili uraditi dopunu samo jednog priveska i poslati narednog dana brzom poštom na adresu hotela.

 

Detaljnije Hotelski privezci za ključeve

 


 

Brojevi za mesto ključa

 

Brojevi za mesto ključa izgravirani su na pločici koja se postavlja na odgovarajuće mesto u ormariću ili na tabli za ključeve. Ormarić ili tabla za ključeve se postavlja kod portira na ulazu u objekat. Njih projektuje arhitekta u sklopu ostalog enterijera. Brojevi za mesto ključa identični su sa brojevima na privescima za ključeve.

 

Standardna dimenzija pločice sa brojem je 24x12 mm, boja je po izboru arihitekte-investitora sa ton karte proizvodjača od preko 20 boja. Materijal je dvoslojni Gravoply debljine 0.8 mm proizvod američkog proizvođača New Hermes.

 

Broj se pričvršćuje dvostranom samolepljivom trakom 3M koja obezbeđuje sigurnu vezu sa podlogom.

 

 

Tehnički crtež i tehnički opis brojeva za mesto ključa [ 92KB ]

 

Tabla za ključeve

 

Tabla za ključeve predstavlja tipsko modularno rešenje za 20 klasičnih privezaka. U zavisnosti od raspoloživog prostora na mestu predviđenom za ključeve, table se mogu montirati horizontalno i vertikalno, tako da čine prikladnu celinu.

 

Tabla je izrađena od klirita i na nju su postavljeni mesingani nosači ključeva. Gotova tabla pričvršćuje se preko četiri zavrtnja za podlogu.

 

Standardna dimenzija table je 360x250 mm. Tabla je u od mlečno belog klirita debljine 3 mm, precizno je isečena i izbušena programskom CNC mašinom.

 

 

Tehnički crtež i tehnički opis table za ključeve [ 135KB ]

 

* Ključne reči: Privesci za ključeve, Privesci za ključeve tehnikom graviranja, Gravirani privesci za ključeve, Isecanje i graviranje privezaka, Gravirani privesci od klirita, Reklamni privesci za ključeve, Hotelski privesci za ključeve.

 

Buba Design © InfoForm 2009